Ervaar zelf de voordelen

Bij ons staat klanttevredenheid centraal. Wij zorgen ervoor dat we bij elke order voldoen aan de behoefte en wensen van de consument, waarbij we voor de juiste prijs de beste kwaliteit saffraan leveren. Bij ons koop je alleen ISO-gecertificeerde stampers wat getest is door het laboratorium Eurofins Scientific.

Plantaardig
gezondheid
kwaliteit
Postnl
24/7 contact
beste prijs

Levering.

De potjes waar wij het Saffraan in verpakken zijn luchtdicht, duurzaam en van een zeer goede kwaliteit. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de potjes niet in staat zijn om beschadigd te raken tijdens de verzending. De snelle levering gaat gepaard met een goede samenwerking met het postbureau PostNL. Tevens geldt daarom bij ons ook het motto: ”vandaag besteld, is morgen in huis!”

Saffraandraadjes
Saffron bestellen

Kwaliteit Saffraan.

Uit de positieve testresultaten in samenwerking met Eurofins Scientific, kunnen wij concluderen dat het Saffraan dat wij aanbieden puur is. Onze Saffraan bevat geen pesticiden of zware metalen en is van Grade 1. Dit betekend dat de Crocine waarde boven de 210mg zit.

Betrouwbaar.

Wij kunnen met trots vertellen dat wij direct contact hebben met de boeren in Iran. Dit betekent dat tijdens dit proces er geen is sprake van tussenliggende kanalen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat onze saffraan van goede kwaliteit is en deze gewaarborgd blijft. Een combinatie van de juiste service en de juiste prijs is nergens anders te verkrijgen dan bij Gold Quality Saffron!

Saffron

Uitgelichte producten